Printer Friendly Version „ДЕСЕТА КОНФЕРЕНЦИЈА НОВИНАРА И МЕДИЈА ДИЈАСПОРЕ И СРБА У РЕГИОНУ“ @ 9 December 2020 01:36 PM

Обавештавамо да ће, 29. децембра 2020. године, Удружење новинара Србије (УНС), уз подршку Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону Министарства спољних послова, организовати Десету медијску конференцију дијаспоре и Срба у региону.

Конференција ће због пандемије КОВИД 19 бити одржана преко ZOOM апликације. Тема Десете конференције биће рад медија, организација и рад удружења Срба из региона и дијаспоре током пандемије изазване вирусом КОВИД 19, те да ли је и на који начин пандемија утицала на квалитет рада и економску одрживост медијске делатности Срба у дијаспори и региону.
У другом делу Конференције биће представљен УНС-ов сајт www.umrezavanje.rs покренут поводом десете јубиларне Конференције са идејом да представља платформу за умрежавање медија и организација Срба из региона и дијаспоре са матичном државом.
Пријаве за учешће на Конференцији заинтересовани представници медија, удружења и организација могу да пошаљу на електронску адресу ana.petronijevic@uns.rs до 17. децембра 2020. године.