Printer Friendly Version „ДЕВЕТА КОНФЕРЕНЦИЈА НОВИНАРА И МЕДИЈА ДИЈАСПОРЕ И СРБА У РЕГИОНУ“ @ 13 November 2019 04:34 PM


Обавештавамо да Удружење новинара Србије (УНС), уз подршку Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону Министарства спољних послова, организује „Девету конференцију новинара и медија дијаспоре и Срба у региону“ 26. децембра 2019. године у Прес центру Удружења новинара Србије у Београду. Конференција je посвећена умрежавању медија у Србији који прате дијаспору са медијима у иностранству који производе садржаје на српском језику, у циљу међусобног повезивања и размене материјала ради подизања видљивости активности дијаспоре, пре свега на плану очувања националног и културног идентитета.


Молимо све представнике медија, организација и удружења који на територији Швајцарске производе садржаје на српском језику, а заинтересовани су за учешће на Конференцији, да пријаве шаљу на e-mail pc@uns.org.rs.
Узимајући у обзир да је Конференција доприноси унапређењу медијске и дигиталне писмености припадника дијаспоре који раде на порталима удружења и организација, напомињемо да није намењена искључиво професионалцима из медијске сфере.